Porsgrunn kirkelige fellesråd > Artikler > Artikkeldetaljer

Krøllesamling for 2-åringer ved Herøya kirke

Alle 2-åringer er velkommen til Krøllesamling ved Herøya kirke søndag 27.september kl 12.00.

På Krøllesamling møter vi den lille sauen Krølle og gjeteren som leiter etter sauen sin. 2-åringene får være med og leite etter Krølle. Vi skal også synge om sauer, dele ut "Min kirkebok 2" og det blir bollefest.

Smittevernhensyn:
Så sant været tillater det, blir hele samlinga utendørs. Husk å ta på tøy til å være ute i! (I tilfelle regn vil samlinga bli inne i kirka, der vi har mulighet til å bruke flere rom.)
Det er nødvendig å melde seg på til samlinga med navn og kontaktinformasjon.
Hånddesinfeksjon og registrering når dere kommer.
Der vi samles vil det være merka plasser for hver familiegruppe.
Vi serverer boller pakka enkeltvis i poser.
Det er viktig at dere er friske når dere kommer. Gi gjerne beskjed dersom dere skulle bli syke og må bli hjemme.

Her kan du melde på til Krøllesamling

Har dere spørsmål eller det er noe dere  vil snakke med oss om kan dere ta kontakt med en av trosopplærerne:

Mona Skjærstad Grønseth, mob: 995 02 685

Cecilie Landre, mob:489 54 918