Stilling ledig

Eidanger menighet har ledig 100 % diakonstilling

To av våre diakoner går av med pensjon, og vi søker en etterfølger i 100 % stilling. Vi søker etter en motivert og utviklingsorientert diakon som kan lede og videreutvikle det diakonale arbeidet for hele menigheten. Det er en stilling hvor man har mulighet for å være kreativ og nyskapende.

Eidanger menighet består av områdene Herøya, Stridsklev, Eidanger, Heistad, Brevik, Langangen og Stranda med 6 kirker og 2 kapell. Staben består av til sammen 21 medarbeidere, fordelt på prester, kateket, trosopplærere, musikere, sekretærer, kirketjenere og diakoner. Det er en stor og aktiv menighet med mange ulike aktiviteter og tiltak.

Arbeidsoppgaver

• Utføre diakonale oppgaver i samsvar med tjenesteordning for diakoner i Den norske kirke og menighetens diakoniplan.
  • Skape møteplasser og livsnære grupper i ulike faser av livet.
  • Videreføre og utvikle diakonale oppgaver.
  • Samarbeide med andre organisasjoner.
  • Være en aktiv ressurs og pådriver for samarbeid om tiltak sammen med stab og frivillige.
  • Delta i arbeidet med inkluderende kirkeliv, som for eksempel SIMEN.

• Utdannelse i samsvar med tjenesteordning for diakoner.
  • Medlem av Den norske kirke.

Personlige egenskaper

• Gode samarbeidsevner, fleksibel og løsningsorientert.
  • Kunne arbeide selvstendig og i team med stab og frivillige.
  • Gode kontaktskapende evner og gode evner til å se mennesker og deres behov. Like å jobbe med mennesker. Være kreativ og ha evne til nytenkning.

Vi tilbyr

• Godt arbeidsmiljø, spennende og dyktig stab med god faglig bredde og erfaring.
  • En meningsfull og variert stilling med mulighet for å være kreativ og nyskapende.
  • Samarbeidsforum for diakoner i Grenland.
  • Lønn og arbeidsvilkår følger gjeldene avtaler og regelverk for kirkelig tilsatte.

Søknadsfrist: 27.04.2018

Kontaktperson: Trond Engnes, sokneprest tlf. 35563418 eller Kerstin Aas, administrasjonsleder tlf. 35563408.

Ansettelse: Etter avtale.

Søk stillingen her: