Stilling ledig

Eidanger menighet har ledig kateketstilling i 100 %.

Vår kateket går av med pensjon etter 34 års arbeid, og vi søker hans etterfølger. Stillingen har det faglige hovedansvar for undervisningen av konfirmanter. Det er en stilling hvor man har mulighet for å være kreativ og nyskapende. Man får være med å bygge opp et ungdomsarbeid for hele Porsgrunn.

Eidanger menighet består av områdene Herøya, Stridsklev, Eidanger, Heistad, Brevik, Langangen og Stranda med 6 kirker og 2 kapell. Staben består av til sammen 21 medarbeidere, fordelt på prester, kateket, trosopplærere, musikere, sekretærer, kirketjenere og diakoner. Det er en stor og aktiv menighet med mange ulike aktiviteter og tiltak.

Arbeidsoppgaver

• Hovedansvar for undervisning av konfirmanter, og arbeidsoppgaver som ellers er knyttet til tjenesteordning for kateketer.
  • Samarbeide med andre undervisningsansvarlige i menigheten, og med Porsgrunn menighet om et prosjekt for ungdom.
  • Gudstjenestearbeid knyttet til undervisningsoppdraget i samarbeid med stab og menighet.
  • Ansvar for samarbeid kirke-skole/barnehage.
  • Være en aktiv ressurs og pådriver for samarbeid om tiltak for ungdom før og etter konfirmasjonstida.

• Krav til kateketutdannelse i samsvar med tjenesteordning for kateketer.
  • Medlem av Den norske kirke.

Personlige egenskaper

• Gode samarbeidsevner, fleksibel, strukturert og løsningsorientert, med gode evner til å lede.
  • Interesse for, og ha gode evner til, å organisere og administrere arbeidet.

Vi tilbyr

• En meningsfull og variert stilling med muligheter for å være kreativ og nyskapende.
  • Godt arbeidsmiljø, spennende og dyktig stab med god faglig bredde og erfaring.
  • Kateketen deltar i menighetens undervisningsforum.
  • Lønn og arbeidsvilkår følger gjeldene avtaler og regelverk for kirkelig tilsatte.

Søknadsfrist: 27.04.2018

Kontaktperson: Trond Engnes, sokneprest tlf. 35563418 eller Kerstin Aas, administrasjonsleder tlf. 35563408

Ansettelse: Etter avtale.

Søk stillingen her: